Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
sada sa lepi na pôvodné diely, je to jednoduché, lepil som to pred dvoma rokmi, môže sa to potom aj normálne čistiť a nič sa tomu nestane. Vyzerá to dobre. Dušan
chtěl bych si dát samolepicí fólie na část výplně dveří , protože ta černá mi připadá nic moc, konkrétně se mi jedná o plast na kterém je ovládání stahování oken. Zkoušel jsem ten díl nějak šetrně vyndat, vycvaknout , ale nějak mi to nejde, mám strach , abych něco neulomil. Máte někdo zkušenost či radu jak šetrně vyndat. Díky za každou radu .
No tak to potom zalezi od toho,ako je to vyrobene,ci sa to nalepuje,alebo vymiena kus za kus. Preto som sa pytal,ci nemas na to link nejaky. Tie moje to bola vymena kus za kus.
Kia Sportage 1.7CRDi Sand Track+coolovesvetla+Turbo GDI maska+Stebel TM80 Magnum horn
Tak tie sa nalepuju,ale budes musiet vyskusat na mieste,ci to nalepit na povodnu listu,alebo ju dat dole a nalepit potom na prah. Tie listy idu dat dole celkom lahko,ale pockal by som na teplejsie pocasie,aby sa tie plastove prichytky nepolamali zbytocne. Su tam asi 4 zo spodu tej listy a zapadaju do dier v prahu a su dost jemne.
Kia Sportage 1.7CRDi Sand Track+coolovesvetla+Turbo GDI maska+Stebel TM80 Magnum horn