manyosk píše:Caute,
prave sa chystam objednat Sportage, len sa este stale neviem rozhodnut v akej vybave LX, EX. Ak by som sa rozhodol pre LX, tak si samozrejme dokupim niektore volitelne veci ako hmlovky, vyhrievane sedadla, parkovacie senzory a este nie som rozhodnuty ci aj navigaciu s kamerou a s rozsirenim audia. Jedine co mi trochu vadi, ze neviem si priplatit za automaticku klimu (aj preto zvazujem vybavu EX, no potom si uz urcite nemozem dovolit navigacku s cuvacou kamerou). Preto by som sa rad spytal na niekolko veci:
1. Neviete kde presne sa montuje centralny reproduktor a sub-woofer? Nema to nahodou niekto? Ak do kufra, nezabera to vela miesta? Lebo batozinovy priestor nie je zas tak velky, ze by som ho nevedel vyuzit pri dovolenke, hlavne ked sa ide aj s detmi (2ks). I ked susedia zvladly aj Grecko na malej (nie combi) Fabii s tromi detmi.
2. Ako funguje kurenie ak je v aute automaticka dvojzonova klima? Mal som davnejsie Hiunday Santa Fee (r.v. 2002) a tam ma strasne stvalo, ze ked kurenie dosiahlo nastavenu teplotu tak zacalo fukat studeny vzduch namiesto toho, aby radsej ubralo z intenzity fukania. Kolega sa mi tiez stazoval ze na Golf+ (r.v. 2011) je to tak isto a ze sa mu to tiez velmi nepaci. Potom asi radsej obycajnu klimu kde nastavis teplotu a kym to neprestavis tak ti to fuka. Inak na Renaulte Grand Scenic mam automaticku klimu a tam to je OK. Ked nastavim 22 C tak fuka cca vzduch tejto teploty a teplotu v aute potom reguluje len intenzitou fukania.
3. Mate skusenosti so stresnym oknom? Moja zena o tom nechce ani pocut, ale mne sa to paci. Nie su stym problemi, zatekanie, atd. .
4.1.6CGi alebo 1.7 CRDi? Najazdim rocne cca. 15-18 tis. km. Do roboty to mam cca. 25 km. Hlavne by ma zaujimalo ci je zrychlenie auta pri 90 alebo 120 km/h porovnatelne u oboch aut. Jedna sa mi hlavne o bezpecne predbiehanie. Nerad sa vleciem v lavom pruhu. Vydim podla papierov ze 1.7CRDi ma podstatne vacsi krutiaci moment pri 2000 otackach, co cca zodpoveda tychlosti okolo 100 km/h ale zase 1.6 CGi ma kratsi cas pri zrychleni na 100 km\h a aj viac konskych sil. Mna by vsak zaujimalo co to znamena aj v praxi. Posledna vec je este, ze auta menim tak po 4-5 rokoch. Doteraz som kupoval jazdene auta ktore mali 3-4 rokov, toto to moj prvy pokus o nove.
Velmi rad si dam taktiez poradit co by v tomto aute vo vybave urcite nemalo chybat.
Dakujem.
Uživatelé procházející toto fórum: Google Adsense [Bot]