Tak já jsem měl takový menší nehody 2, obě vlastní vinnou a vždycky škoda naštěstí jen na mém autě.
1) s Favoritem - to jsem talentovaně couval, vlevo vedle sebe jsem měl takový vyšší velký šutry, couvu si a říkám si hergot co to skříplo? Místo abych zastavil a koukl se, přidal jsem plyn, skřípání pokračovalo. No, OBOJE dveře, přední i zadní blatník odřený o šutr plus promáčklý nad kolí na zadku

Holt talent se nezapře. Tehdá mi ještě po cestě ke známýmu klempířovi ještě vlítl kamínek do předního okna,tak jsem u něj rovonu nechal vyměnit i přední sklo. Tehdy mě to sakum prdum vyšlo na 8000. Od tý doby couvu extrémně opatrně.
2) s VW Polo - to si tak jedu po Praze, když v tom neoznačená díra jako vrata od stodoly, já se s tím nemazlil po tý Praze, takže sem to neubrzdil, vlítl tam pravým předním kolem - geometrie v řiti, čepy na výměnu a co víc - hnutý uložení tlumiče. No, dojel sem to tehdy tam i zpět a s rozhozenou geometrií najel asi 500 km, přední pneumatika šla do kytek, nechal jsem udělat geometrii a když se k tomu začaly u toho sypat další věci tak sem to urychleně dal pryč
S Kia - zatím jsem jen "potunil" SPZ s rámečkem okolo jednomu Volvu - já žádnou škodu neměl,

je pořádný auto narozdíl od papírového Volva - a taky tam mám kouli na vlečný

- vyřešili jsme to spolu na místě s majitelem Volva. Taky nevím, co takový krámy se mojí Kie stavěj do cesty

Kia Ceed 1.4 SW, 66Kw. Béžový ďábel (LPG/benzín)