@djtomy1
sak zato aj do toho nejdem, je to jeden z dovodov ...
kedysi som mal na jednom ceede steinbauer a bolo to fajn, problem bol ze sa to pripajalo ako na motor tak aj el. plyn, malo to samostatnu riadaciu jednotku - fungovalo skvele, aj vykon super.
Ale uz sa mi take cosi nechce kupovat znova, lebo ak by nastal problem a odtiahli ma do servisu, kde nemam s nimi "dohodu" resp. by sa s nimi nedalo "dohodnut" zaruka smola (detto klasicky chip)
A kym konkretne toto zariadenie odstranis, mas na 2 hodiny co robit, bez srandy, bol som pri montazi aj demontazi, viem o com hovorim. A rob toto niekde na ceste, mimo dielne ...
powerboxy a "krabicky" na zyvsovanie tlaku nechcem, tych je plno, su relativne lacne a aj vykon dvihaju, ale je to ukor vzdy niecoho, keby som chcel toto auto predat kaslal by som na to, ale chcem ho nechat neskor zene (v rodine), sak je v plnke a dost ficurin ma navyse ako priplatkovu vybavu a pri predaji by som hodne stratil ...
Keby napr. BSR podporovala aj KIA auta, alebo samotna KIA mala cosi take, investujem do toho aj 1.000 Eur ...
ale takto po dlhych uvahach ostavam nateraz pri serii ...