Nový Cee´d SW - první objednávky

Sekce pro specifické dotazy k vozu cee'd SW.

Re: Nový Cee´d SW - první objednávky

Příspěvekod Vity » 20.03.2013 16:03

Grafix: Dobrá volba, až na ten Ultra paket mám to samý vč DarkGun :D Ať ti slouží, Automatu Zdar.
Vity Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod grafix » 20.03.2013 17:39

Díky, doufám že bude sloužit stejně dobře, jako stávající a na ten automat se vyloženě těším :evil:

Ještě se zeptám, jakou máš průměrnou spotřebu? Měl jsem asi dvouhodinovou projížďku - Praha, několik křižovatek, popojíždění v koloně na Štěrboholské (asi 20min.), dálnice na Hradec až s tříbodovým ohodnocením a jízdu jsem zakončil s průměrným výsledkem 6,7l/100km a to mělo nalítáno jen 6tis. km, vlastně syrový motor, takže se spotřebou spokojenost. Když byl můj ceed nový, měl jsem průměrnou spotřebu 6,5 zhruba do 15-20tis.km. Postupně to klesalo a zhruba tak po 35-40tis. se mi ustálila na 5,5l/100km :thu: Diesel chce čas :yes: a teď po 75tis. je to vlastně dobře zajetý motor :D
Kia Cee'd SW II 1.6CRDi A/T
grafix Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW II (2013)
6000 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod Vity » 20.03.2013 17:48

No teď mám najeto něco přes 6000 a město je tak 7,2 pokud je úplně zasekáno tak klidně 8.... Dálnice 130 tempomat 6.3, 160 tempomat 8 l/100.... takže těch 6.7 asi tak sedí nemyslím si, že by to v kombinaci nějak výrazně kleslo, první 3 stupně máš pořád odemčenej měnič, takže je tam ztráta..... Ale zas ten požitek, posilovač na comfort, zařadit D, klima na AUTO a město projedeš úplně čerstvej :D
Vity Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod grafix » 20.03.2013 18:08

Takhle nějak si to ježdění představuju :D, zařadit D a pohodička, žádný kvedlání šaltrpákou po padesáti metrech :x

Ta spotřeba půjde postupně dolů, to mi věř, 6tis. je pořád hrozně málo.

A co řazení pádly v manuálním/sport režimu, používáš? Rovněž jsem to vyzkoušel a je to docela zábava. A když jsem nesáhl na pádla a šlápl tomu na krk, tak to řadilo až před omezovačem a to byl potom fofr :twisted:
Kia Cee'd SW II 1.6CRDi A/T
grafix Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW II (2013)
6000 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod Vity » 20.03.2013 18:37

No já tomu pádu spotřeby moc nevěřím, ale stačí mi to...... Spíš pozoruju efekt, že kamkoli jedu po dálnici, Plzeň, Hradec, Liberec tak prvních cca 40 km to žere k k 8 litrům, pak to spadne dolů, přičítám to regeneraci DPF. K těm pádlům, tchán má Q7 a když jsem se ho ptal jestli řadí manuálně tak mi řekl, že to asi jednou zkusil, a víc že ne. Tenkrát jsem se divil, dneska ho chápu, použil jsem to akorát ve francii při závěrečným šplhání do střediska v serpentinách a jinak max. při brzdění motorem..... Jinak diesel nemá sport režim, jen manual režim nebo ECO. To ECO funguje výborně, pokud nedáš plyn na podlahu tak nepodřazuje, což se hodí pokud nespěcháš....
Vity Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod Rechercheur » 21.03.2013 13:46

Koukám, že nových Ceedů přibývá jako hub po dešti...tak se taky přidám....v rodině se dospělo k rozhodnutí vyměnit "starého" Ceeda SW za nového, takže se čeká na 1.6 GDI Exclusive + pakety Winter, Vision 1, Techno 1 a zatmavení zadních oken, barva červená infra 8-)

Jestli jste četli rozhovor s panem Pěkným, zkouší tam zajímavou hru, že Program 777 se vztahuje jen vozy DODANÉ v březnu a dubnu, prodejci s tím evidentně moc nepočítají...
Rechercheur Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia ProCeed GT (2019)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod foxtrot » 21.03.2013 13:48

Jestli jste četli rozhovor s panem Pěkným, zkouší tam zajímavou hru, že Program 777 se vztahuje jen vozy DODANÉ v březnu a dubnu, prodejci s tím evidentně moc nepočítají...

Myslíš http://www.auto.cz/on-line-chat-auto-vi ... ideo-73512 ? Taky si tam někdo ztěžuje na zrušení nabídky zimních pneumatik a kol - dnes mi dealer psal, že to "včera byla tato akce dost nečekaně importérem KIA MOTORS CZECH zrušena. Nové ceníky jsou již k dispozici na webových stránkách.".

V podmínkách programu 777 myslím je, že se vztahuje jen na auta DODANÁ během působnosti programu. Takže podle dealera při objednávce už se to na nové auto dodané po dubnu vztahovat nebude. Ale zase podle rozhovoru s panem Pěkným prý v KIA uvažují, že by se to vztahovalo i na vozy v březnu/dubnu objednané - máte k tomu někdo nějaké interní info?

Mimochodem, na https://www.facebook.com/kiaczech?sk=ap ... 9b6f0a%3A0 je možné klást otázky panu řediteli (odpovídá v pondělí), už se tam lidé na Program 777 ptají...
KIA cee'd 1.6 GDI DCT, Exclusive + Ultra 1, Dark Gun
Obrázek
foxtrot Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia cee'd SW II (2013)
4000 km @ 8.2 l/100km

Příspěvekod Rechercheur » 22.03.2013 22:52

A ejhle, dnes se změnila aplikace pro pondělní povídání s panem ředitelem a původní dotazy zmizely...
Rechercheur Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia ProCeed GT (2019)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod foxtrot » 23.03.2013 23:38

Ono jim to taky moc nefungovalo, nove prispevky nebyly videt, nedalo se scrolovat... Ale dobra zprava! Vypada to, ze dealeri dostali mail, ze ''pro velky tlak na prodej cee'du" plati Program 777 na auta dodana do konce cervna, tj. kdyz se auto objedna v pulce dubna, tak by se to melo stihnout dodat i s Programem 777.
KIA cee'd 1.6 GDI DCT, Exclusive + Ultra 1, Dark Gun
Obrázek
foxtrot Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia cee'd SW II (2013)
4000 km @ 8.2 l/100km

Příspěvekod ZeroFusion » 24.03.2013 23:46

Včera jsem mluvil s paní Dolinkovou z Kia Dolnis v Mukařově a tam mi potvrdila, že pokud auto objednám v březnu nebo v dubnu, bude se na mě vztahovat Program 777.

Se snoubenkou jsme vybírali rodinné auto, volba nakonec po dlouhém rozhodování padla na Kia Cee'd SW 1,6 GDI ve výbavě Exclusive. Teď zbývá to nejhorší - vybrat vhodnou kombinaci paketů a tu správnou barvu (to bude největší boj). Zatím to vidíme na pakety Winter a Vision 1, k tomu metalický lak (v nemetalickém provedení se prý dělá jen bílá). Barva zatím vypadá na černou Pearl (mně se líbí šedá Gun Metal, ale to neprošlo "kontrolou").
Měl bych dotaz ohledně přístrojové desky Supervision (nabízí se od paketu Premium 1 výše) - jaký je rozdíl mezi tímto přístrojovým panelem a standardním přístrojovým panelem? Bylo mi řečeno, že pouze v podsvícení, funkce jsou údajně stejné. Zkoušel jsem vygooglit porovnání, ale všude ukazují jen ten Supervision. Může někdo s vlastní zkušeností k tomuto tématu něco říct? Díky.
ZeroFusion Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod snike » 25.03.2013 01:21

Panel Supervision je, že místo analogového rychloměru a monochromatického displeje palubního počítače je použit barevný TFT displej. Je k tomu v paketu ale vázaná elektrická parkovací brzda, zadní výdechy ve středové konzole a posuvná loketní opěrka. Pak ale nebudeš moci, kvůli té elektrické parkovací brzdě na svém autě použít 15" kola.

Standardní přístrojový panel máš tady

tekice00_4fb219f87bdb8.jpg

Tady je panel Supervision

garage.jpeg

Funkčně je to stejné, jen ten TFT displej vypadá luxusně :thu:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 10.777 km ... Kanec klubuObrázek
snike Muž
Moderátor

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1)
10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1)
27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 2. místo (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (25)

Kia Sportage V (2025)
10777 km @ 0 l/100km

Příspěvekod ZeroFusion » 25.03.2013 02:23

Díky, vypadá fakt nádherně (ta digitální ručička je super). Bohužel cena celého paketu je dost velká a Supervision je jediná věc, kterou bych z toho paketu ocenil. Navíc pak bych určitě začal uvažovat o tom paketu Ultra a to už fakt nechci :D Každopádně díky za informace!
ZeroFusion Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod Vity » 25.03.2013 16:13

Já sem se snoubenkou nejdřív chtěl Comfort nakonec máme exclusiv, winter a color B, pak jsem chtěl ještě Techno, ale to je na zimních kolech o 5000 nahoru za 16" a další a další příplatky..... Nakonec mi přijde,že už mi nic nechybí, snad jen přední parkovací senzory.
Vity Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod michael1cz » 26.03.2013 18:19

Přední parkovací senzory si můžeš vzít v rámci programu 777 zdarma, s výbavou Exclusive dostaneš budget 7.000 Kč na originální příslušenství. Stojí cca 5.500 Kč a ještě zbyde třeba na koberečky. Přesně tak jsem to udělal i já a spokojenost. 8-)
Kia Cee'd II SW Exclusive 1.6 GDI
michael1cz Muž
Nováček

Příspěvekod Atomas » 26.03.2013 20:44

To zní dobře. Můžeš mi popsat, jak to funguje? Kam se namontuje ovládací tlačítko a kolik stála montáž čidel? Díky
Atomas Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia cee'd SW (2013)
2700 km @ 8.4 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na ceed SW