No i když to není uplně ideál ale asi to tedy jinak řešit nepujde. To co petře píšeš mi přesměruje pořád všechny hovory které za včasu nezvednu. Když mi bude volat třeba Jarka a já budu mimo telefon tak jí to po 30s přesměruje že?,
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
A to jede na Snapdragonu 600. Dnes se objevily první benchmarky se Snapdragonem 800 a je to lehce přes 30.000. Nvidia Shield s Tegrou 4 má dokonce 34.000, ale konzole má pouze HD rozlišení, takže u full HD to bude o něco méně.
letos mi nějak uteklo , že jsme 9.5. společně vstoupili do třetího roku tohoto tématu. Pokud jsem se dobře díval, co do počtu příspěvků už je mobilní koutek na bedně. Už nás drtí jen Dodací lhůty Sportage (1926) a Poznatky z provozu téhož vozu (1812). Ale vážně, čísla nejsou důležitá, důležitý je Váš zájem a snad jste se tu za dva roky něco zajímavého dozvěděli. Ale nic se nemá přehánět, mluvím z vlastní zkušenosti, tak pozor, ať nedopadnete jako pán v přiloženém videu.
Radovane, dneska mě nemůžeš rozhodit, mám nové železo. Nakonec jsem nevydržel čekat na Snapdragon 800(bude asi až na podzim )a koupil HTC ONE. Lítá i s S 600 jako blázen. Slibuju, že ho alespoň měsíc nerootnu.