Zdravím ludia
Uz som tu riesil temu tykajucu sa vibracii pri brzdení. Ale ani doteraz sa mi to nepodarilo vyriesit a stalo ma to uz mnoho casu penazi aj nervou. A teda zacalo to trasenim pri brzdenii cca od 30km/h to bolo citelne pri 90 som uz mal z auta vibrator. Tak teda do servisu. Kotuce mali cca 23,5mm tak na sustruh a nove platnicky textar nakolko uz boli KO. Plus som menil tycky stabilizatora a brzdovku. Chlap povedal ze to uz je v pohode ale predny naboj hadze 10 stovák a teda bude treba nový lebo sa to vráti. Teda brzdi brzdili ako cukrík asi 500km potom sa to zacalo prejavovat znovu tak teda výmena pravého predného náboja aj z ložiskom plus líznutie pravého kotúča na sústruhu. Potom som sa povozil a robilo to dalej. Síce ovela menej ale robilo (zrejme tá lavá strana nakolko nebola stocená) Tak po dvoch týždnoch neustáleho zhorsovanie o5 do servisu kde pomerali aj zadok a zistili ze pravá zadná hádze 38 stovák s kotucom a cisto naboj 28 stovák. plus predný lavý kotúč 6 stovák na vnútornej strane tak teda nová platnicky brembo dozadu, nový pravý náboj, a sústruh zadku a predného lavého kolesa. a aj tak to potom bolo jemne cítit asi zase preto ze sa sustruzila teraz pre zmenu iba lavá predná strana. Postupne sa to zasezhorsovalo a dnes je to hádam este horsie ako predtým. Ani to dáko extra nehádze do volantu ale hádze celým autom ale cítit to spredu (a zrejme to aj spredu je nakolko ked sa zosústruzil predok tok to chvílu bolo ok) je to taký búchavý zvuk a pri sústavnom brzdení sa zmení aj do búchania akoby niekde bola vola alebo co neviem to opisat. Fakt uz neviem co dalej