Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Pokud je to telefon určený pro mezinárodní trh, nebývá to problém. Ale třeba telefony určené pro čínský trh mají pouze čínštinu a angličtinu. Navíc nepodporuje Google.
Pánové matadoři prosím o radu novicovi. Opera se tady probírala před několik dny, nicméně bez rezumé. Jsem ortodoxním zastáncem tohoto prohlížeče, nicméně negativní recenze mne odrazují od mobil verze. Doporučíte mi spíše konzervativně prohlížeč Samsung nebo Operu? Dále prosím o doporučení aplikace meteoradaru. Občas potřebuji aktuálně předpověď deště z důvodu plánování práce venku, nicméně rozporuplné recenze, které aplikaci vychvalují do nebe a o řádek dál zatracují do pekel mi zatím nic jednoznačně funkčního nedoporučily. Prosím tedy o radu. Samsung Galaxy DUOS GT-S7562 Android 4.0.4.
Meteoradar od androworks je nej, mám ho a využívám. Popsaný Aladin je také dost dobrý jako krátkodobá předpověď a je v podstatě přístupný po doinstalování i přes menu Meteoradaru a nemusí být na ploše další widget. Plus k tomu mám Palmary Weather - je poměrně přesný a zobrazuje navíc třeba data ze satelitu což opět pomůže v amatérské orientaci v počasí.
Minulý týden se objevily na marketu dva nové letecké simulátory
Flight Theory Flight Simulator a Infinite Flight
První je pro milovníky historie, létá se v období 1. a 2. světové války, druhý je naopak moderní s výběrem 27 letadel (Airbus A380-800, Boeing 717-200, CRJ-200, Space Shuttle, P-38 Lightning, F/A-18 Hornet, Airbus A321, Boeing 787-900 Dreamliner, C-17 Globemaster III, Supermarine Spitfire, Boeing 747-400, A-10, Boeing 737-800, Cessna 172SP, Cirrus SR22, Super Decathlon• IAP: Boeing 767-300, Boeing 757-200, Airbus A340-600, Airbus A330-300, Embraer ERJ-170, ERJ-175, ERJ-190, ERJ-195, F-16 Falcon, F-14, Airbus A330-200F)
Pokud máte dost času, doporučuji vyzkoušet tuto aplikaci, která nabízí neuvěřitelné možnosti nastavení notifikační lišty. Můžete si tam dát opravdu cokoliv, měnit font i barvu písma, widgety a jejich barvu atd. Aplikace je na marketu zdarma a nemá v sobě skryté žádné nepříjemné překvapení ani reklamy.
aky je realne prosim Vas rozdiel medzi Micro SD a Micro SDHC ? Ktory format odporucite pre Samsung S3 mini ? Dostal som ho ako prezent k novemu autu , takze nakoniec mam novy mobil ako ste mi radili, dikes.
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Hele, šéf nám začíná fušovat do mobilního koutku , to je dobře. Po vyčerpávající odpovědi si dovolím dodat , že u nového (výkonného) zařízení se vyplatí investovat do karty microSDXC Ultra. Rozdíl v ceně proti klasické microSDHC není tak velký, ale rychlost čtení a zápisu je úplně někde jinde. Jen je třeba počítat s jiným formátem karty exFAT oproti klasickému FAT32. Sám mám už rok v tabletu SanDisk 64 GB microSDXC Ultra a jsem moc spokojený.
Skrytí obsahu aktivováno
Skrytý obsah může prohlížet pouze registrovaný uživatel fóra