Ahoj všicí,
Nadpis tohoto vlákna mě donutilo se "sem" podívat. Mno, jestli je vlákno přínosné či nikoliv, to nechám na druhých, ale chtěl bych zdůraznit jednu věc. Kolik dnešních mladých řidičů, se to dozví v autoškole?

Názor, že je to jen další věc pro ty, co neumějí řídit a ať se vrátí zpět do autoškoly komentovat nebudu.

Spíše bych tomu dal přívlastek - na co v autoškole zapomínají

. Přítelkyně vlastní také dlouhá léta řidičák

(tu kartičku s fotem a nápisem Řidičský průkaz) a také startuje bez vyšlápnutí spojky. Prosím ponechte si komenty, že je to ženská.

jen ve fázi myšlenky

Děkuji. Ale nic takového jí v autoškole neříkali.

Chci jen podotknout, jestli někdo z nás, má zkušenosti s průběhem autoškoly dnes. Já teda ne.

A abych byl úpřímný, dokážu si to snadno představit, jak v dnešní hektické době, honem, honem; ježíš, zase ženská; dneska jsem se blbě vyspal, tak se mě na nic neptejte .......atd, to probíhá. Kdo z těch vyučujících se zmíní o tom, že by se měla při startování vyšlapávat spojka.

Musím se přidat k té většině, která šlape spojku automaticky bez přemýšení, sednu a šlapu. Jenže jsem se vyučil mechanikem a měli jsme vyučujícího, který vyučované látce rozumněl a neměl to našrocené den předem z knihy, takže jsme se dozvěděli i více. Tudíž je možné, že info mám ze školy a né z autoškoly.
P.S.: Ženy za volantem jsou na další vlákno a na dlouhou diskuzi a hlavně na názoru a zkušenostech člověka. Tak se v nich prosím nepitvejme.
Jaro stále nepřichází, tak buďtě na sebe a na ostatní v tomto "schlecht" počasí opatrní a mnoho kilometrů bez nehod.