cca tyzden jazdim na ojazdenej Ceed 2009. Zatial prevlada spokojnost ale su veci, ktore mi vadia. Mozno nie som sam a niekto predomnou prisiel na riesenie.
Nefunguje zapojenie iphonu cez kabel do usb. Iphone sa neustale prepina, raz sa nabija, raz sa nenabija, neustale mi pipa ten zvuk, asi 3krat za sekundu. Hudba nefunguje. Co som sa snazil citat na internete ine fora, hovorili nieco o specialnom kabli od Kie, ktory je urceny prave pre iphony, aby ho cez kabel nenabijali. Vtedy vraj hudba ide. Neviete o tom nieco?
Existuje nejaky sposob, ako si spravit z radia aj Bluetooth prijimac? Napr. zakupenim bluetooth adapteru, ktory strcim do usb?
http://www.alza.sk/arctic-ud2-d361196.htm
V obchode mi povedali, ze tie konkretne adaptery, ktore maju, nie su kompatibilne s autoradiami, iba s PC. Existuju nejake aj specialne pre autoradia?
Dalsia vec co ma stve je plynovy pedal, ktory je omnoho viac citlivy ako na mojej starej Astre. V tom zmysle, ze kedze nemam tempomat a som na dialnici, neviem udrzat rychlost 130 tak, aby som si aspon trochu oprel nohu. Hociako si ju dam a nohu uvolnim, ochvilu pedal klesa k podlahe a rychlost zacina stupat. nemate na to nejaky trik? 2 hodinova cesta po dialnici je potom dost neprijemna ked musim nohu drzat v krci pokrcenu a nemozem ju uvolnit.
Pri soferovani mam vacsi problem auto udrzat rovno. po chvile mi zacne vybocovat do jednej strany. ked chcem smer napravit, cize iba slabucko vytocit volant, musim vynalozit celkom velku silu aby som nim pohol. avsak ked zatacam do zakruty, s posilovacom problem nie je - ide ako po masle. ako by posilovac inak zaberal pri vacsom vytoceni. celkom ma to otravuje a kazi dojem z dobrej jazdy, ked kazdych 10 sekund musim silno otocit volanotm. na starom aute som to dokazal 2 prstami. nepomoze vypnutie ESP?
Dakujem za rady a postrehy